Over Extern Dakwerken

Extern Dakwerken is uw betrouwbare dakdekker. Dit jonge en dynamische dakdekkersbedrijf wordt met veel enthousiasme geleid door Wesley en Brian. Zij zijn actief als dakdekker in heel Nederland. Extern Dakwerken is gespecialiseerd in diverse soorten dakwerkzaamheden. Zoals bitumen daken, nokvorsten en dakreparatie na stormschade. 

Maatwerk dakwerkzaamheden

Naast het bieden van een klantgerichte service, houdt Extern Dakwerken de kwaliteit constant hoog. Dat doen we door het leveren van maatwerk diensten. Elk dak kent namelijk zijn eigen specifieke kenmerken. Elke reparatie of handeling wordt daarom voorafgegaan door een grondige inspectie. Zo bieden we altijd een 100% maatwerk probleemoplossing.

Naast dakreparatie, nokvorsten en dakbedekking voor platte daken, is Extern Dakwerken ook uw betrouwbare dakdekker voor dakinspecties en onderhoud. Als er sprake is van een lekkage door stormschade bieden wij tevens een spoedservice. De lekkage of schade wordt door ons binnen 24 uur gerepareerd. Deze dienst is beschikbaar in heel Nederland.

Waarom kiezen voor Extern Dakwerken?

  • Op maat gemaakte oplossingen
  • Actief binnen heel Nederland
  • Concurrerende tarieven
  • Ervaren en vakkundige dakdekkers
  • Vrijblijvende dakinspectie
  • 24-uurs spoedservice bij daklekkage of stormschade

Naast professionele dakwerken kunnen wij u ook voorzien van een maatwerk advies. Bijvoorbeeld over schaderapporten voor verzekeringsmaatschappijen naar aanleiding van een stormschade. Wilt u de dakbedekking laten vervangen of vernieuwen? Is er sprake van een daklekkage? Ook dan voorzien we u graag van onze vakkundige adviezen.

Extern Dakwerken is uw betrouwbare dakdekker

Heeft u vragen over onze diensten of werkwijze? Of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende dakinspectie of dakonderhoud? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag en denken mee aan een op maat gemaakte oplossing.

Waarom Externdakwerken?

check_circleVrijblijvende offerte
check_circleSnelle service binnen 24 uur
check_circleProfessionele dakdekkers
check_circleBetrouwbare dakspecialist
check_circleVakkundige montage
check_circle Dakonderhoud en dakreparatie
check_circleDuurzame, betere materialen
check_circleSnelle service
check_circle 30 jaar ervaring
Wilt u weten wat onze klanten van ons vinden? Bekijk de reviews van onze klanten.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte voor uw dak?

Neem contact op Vraag offerte aan