Waarom nokvorsten direct laten vervangen?

Nokvorsten zijn halfronde pannen die de punten van het dak met elkaar verbindt. Als vanzelf rekend moet deze verbinding waterdicht zijn en bestand zijn tegen de invloeden van het werk. Daardoor wordt een daklekkage voorkomen. Is het cement na verloop van tijd poreus geworden of afgebrokkeld? Of is er sprake van een lekkage door stormschade aan de nokvorsten? Dan kunt u deze het beste zo snel mogelijk laten herstellen door een specialist.

Problemen met nokvorsten

Door een storm of andere schade kunnen de nokvorsten beschadigd zijn geraakt. Vocht en regenwater kan diep doordringen tot in de houten dakconstructie. Ook kan er sprake zijn van lekkages. De cementspecie waarmee oude nokvorsten zijn bevestigd kan op den duur ook voor problemen zorgen. Specie kan poreus worden waardoor het zijn waterdichtheid verliest.
Deze porositeit kan zeker ook in de winterperiode voor problemen en schade aan de nokvorsten zorgen. Bijvoorbeeld omdat het met vocht doordrenkte specie bevriest en barst.

Herstellen of vervangen met flexibele dakmortel

Extern Dakwerken maakt gebruik van flexibele dakmortel voor het vervangen of herstellen van alle soorten nokvorsten. Dit materiaal is elastisch, bestand tegen alle weersomstandigheden en waterdicht. Daardoor blijft zowel uw dak als de nokvorsten goed beschermt. Ook tegen extreme omstandigheden zoals storm, sneeuw en strenge vorst.

Offerte aanvragen voor nokvorsten herstellen

Zijn de nokvorsten op uw dak beschadigd en wilt u deze professioneel en vakkundig laten herstellen? Extern Dakwerken staat voor u klaar. Is er sprake van een daklekkage door kapotte nokvorsten? Dan kunt u ook gebruik maken van onze 24/7 spoed service.

Waarom Externdakwerken?

check_circleVrijblijvende offerte
check_circleSnelle service binnen 24 uur
check_circleProfessionele dakdekkers
check_circleBetrouwbare dakspecialist
check_circleVakkundige montage
check_circle Dakonderhoud en dakreparatie
check_circleDuurzame, betere materialen
check_circleSnelle service
check_circle 30 jaar ervaring
Wilt u weten wat onze klanten van ons vinden? Bekijk de reviews van onze klanten.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte voor uw dak?

Neem contact op Vraag offerte aan