Wat doet een dakdekker?

Een dakdekker is een vakman die zich bezighoudt met het inspecteren, onderhouden, repareren en/of isoleren van daken. Het doel hiervan is om een veilige en comfortabele woonomgeving voor de klant te creëren. We zetten de verschillende diensten van een dakdekker in Zwolle van Extern Dakwerken voor u op een rij.

Dakinspectie

Om te beginnen kan een dakdekker in Zwolle een professionele dakinspectie voor u uitvoeren. Hierbij wordt uw dak uitvoerig gecontroleerd op schade, vervuiling en potentiële gevaren. Het levert u waardevolle informatie op die u een hoop ellende kan besparen. Daarnaast worden er bij een dakinspectie door Extern Dakwerken ook al een aantal kleine reparaties uitgevoerd. Op die manier is de dienst van een dakinspectie ook een stuk dakonderhoud.

Dakonderhoud

Ook voor uitgebreid dakonderhoud in Zwolle kunt u de expertise van een dakdekker van Extern Dakwerken goed gebruiken. Hierbij wordt schade in een vroeg stadium hersteld en vuil of aanslag direct verwijderd. Hebt u een dak met nokvorsten? Of een plat dak met bitumen? Een veelvoorkomend onderdeel van dakonderhoud is het vervangen, herstellen of aanbrengen hiervan. Ook daar zijn onze dakdekkers bekwaam in.  

Dakreparatie 

Hebt u last van lekkage, stormschade of andere schade? Dan kunt u het beste zo snel mogelijk een dakdekker laten komen voor een dakreparatie. Om de kans op grotere schade te beperken, moet het probleem namelijk zo snel mogelijk worden verholpen. Gelukkig kunt u daarom gebruikmaken van onze spoedservice. Hierbij staat er al snel een dakdekker voor uw deur in Zwolle en wordt de schade binnen 24 uur gerepareerd.  

Dakisolatie 

Aangezien veel warmte via het dak verloren gaat, kiezen steeds meer mensen ervoor om hun dak beter te isoleren. Hierdoor hoeft er minder te worden gestookt om eenzelfde kamertemperatuur te handhaven. De daling van de energierekening die dit tot gevolg heeft, maakt deze investering erg aantrekkelijk. Over het algemeen kunt u hiermee tot wel €500 per jaar aan energie besparen. Bovendien zorgt een goed geïsoleerd dak ervoor dat de binnentemperatuur in de zomer juist lager blijft. Dit maakt een dakisolatie extra voordelig.  

 

De werkwijze van Extern Dakwerken 

De werkwijze van Extern Dakwerken kenmerkt zich door verschillende aspecten. Zo staan we bekend om onze mogelijkheden tot maatwerk, spoedservice, compleet advies en vrijblijvende dakinspectie. 

Maatwerk 

Voor al onze diensten geldt dat maatwerk centraal staat. Aangezien ieder dak anders is, vergt ieder dak een andere aanpak. Onze diensten worden dan ook voorafgegaan met een grondige inspectie. Hierbij wordt uw dak goed in kaart gebracht zodat we u een kwalitatieve, maatwerk service kunnen bieden.  

Dakdekker Zwolle: Spoedservice 

Zoals gezegd is het in geval van lekkage of andere schade raadzaam om zo snel mogelijk een dakdekker te laten komen. Doet u dit niet, dan loopt u een groot risico op nog meer schade. Bij Extern Dakwerken bieden we daarom de mogelijkheid tot spoedservice. Het is een unieke dienst waarbij we de schade binnen 24 uur voor u repareren. Het maakt hierbij niet uit of het een schuin of plat dak betreft. 

Compleet advies 

Ook voor compleet advies kunt u bij ons uitstekend terecht. Dat wil zeggen dat we u niet alleen voorzien van een maatwerk oplossing voor uw dak, maar ook kunnen adviseren over uw verzekering. Zo kunt u onze dakdekker gerust vragen stellen over het schaderapport. Op die manier weet u zeker dat u de schadevergoeding krijgt die u verdient.  

Vrijblijvende dakinspectie 

Als u graag een professionele dakdekker naar uw dak wilt laten kijken in Zwolle, doet u er goed aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende service. Hierbij komt een van onze dakdekkers bij u langs om uw situatie goed in kaart te brengen. Op basis daarvan stellen we een offerte op maat voor u samen. Hierdoor weet u zeker dat u van de juiste diensten gebruikmaakt en niet te veel betaalt. Natuurlijk staat het u volledig vrij om de offerte al dan niet te accepteren, zonder enige verplichting. 

 

Dakdekker Zwolle: Bij ons bent u aan het juiste adres 

Of het nu gaat om inspectie, onderhoud, reparatie of isolatie van uw dak, onze vakmannen staan voor u klaar. Is er sprake van lekkage of andere schade? We bieden ook een spoedservice aan waarbij we de schade binnen 24 uur herstellen. Daarnaast kenmerkt onze werkwijze zich door maatwerk, compleet advies en de mogelijkheid tot een vrijblijvende dakinspectie. Deze combinatie leidt niet alleen tot een hogere kwaliteit en tevredenheid, maar zorgt ook voor eerlijke tarieven.

Wij voeren onze diensten uit in alles rondom Deventer, dit betekent dus ook onder andere Zwolle, Apeldoorn, Zutphen en zelfs Leeuwarden.

Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact op.

Waarom Externdakwerken?

check_circleVrijblijvende offerte
check_circleSnelle service binnen 24 uur
check_circleProfessionele dakdekkers
check_circleBetrouwbare dakspecialist
check_circleVakkundige montage
check_circle Dakonderhoud en dakreparatie
check_circleDuurzame, betere materialen
check_circleSnelle service
check_circle 30 jaar ervaring
Wilt u weten wat onze klanten van ons vinden? Bekijk de reviews van onze klanten.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte voor uw dak?

Neem contact op Vraag offerte aan