Dakinspectie binnen 24 uur

Het controleren en inspecteren van een dak is belangrijk. Daarom kunt u bij Extern Dakwerken gebruik maken van een spoedservice als het gaat om dakinspectie. Dit betekent dat wij uw dak binnen 24 uur geheel vrijblijvend komen inspecteren. Op schade, achterstallig onderhoud, lekkages en andere problemen. Laat u een inspectie uitvoeren om een lekkage?

Ook dan kunt u gebruik maken van onze 24-uurs spoeddienst. De bevindingen van de dakinspectie worden opgemaakt in een rapport. Daarin vermelden wij ook welke reparaties eventueel moeten worden uitgevoerd om het dak van uw woning in goede conditie te kunnen houden. De dakinspectie van Extern Dakwerken omvat diverse onderdelen.

Het dak inspecteren op verschillende punten

Onze ervaren experts controleren uw dak op verschillende punten. De belangrijkste zijn:

  • Inspectie van de bitumen dakbedekking
  • Inspectie van dakpannen en nokvorsten
  • Inspectie van aansluitingen

Elke bevinding wordt verrijkt met beelden en opgemaakt tot een rapport. Hierin worden de staat van het dak, de dakbedekking en de eventuele problemen vermeldt. Uiteraard beslist u zelfs of u de reparaties of het dakonderhoud wilt laten uitvoeren door ons ervaren team.

Gratis dakinspectie aanvragen

Zijn er problemen ontstaan met uw dak na een storm? Is er sprake van een lekkage of twijfelt u over de staat van de dakbedekking? Aarzel dan niet om een gratis dakinspectie aan te vragen. Deze spoed service voeren wij in heel Nederland binnen 24 uur uit. Extern Dakwerken voorziet u van een uitgebreid rapport met de bevindingen van de dakinspectie.

Waarom Externdakwerken?

check_circleVrijblijvende offerte
check_circleSnelle service binnen 24 uur
check_circleProfessionele dakdekkers
check_circleBetrouwbare dakspecialist
check_circleVakkundige montage
check_circle Dakonderhoud en dakreparatie
check_circleDuurzame, betere materialen
check_circleSnelle service
check_circle 30 jaar ervaring
Wilt u weten wat onze klanten van ons vinden? Bekijk de reviews van onze klanten.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte voor uw dak?

Neem contact op Vraag offerte aan