Dakbedekking van bitumen laten vervangen

Is de dakbedekking van uw dak verouderd en wilt u het bitumen laten vervangen? Heeft u last van een daklekkage na een storm of flinke regenval? Dan moet de bedekking van uw dak mogelijk (gedeeltelijk) worden vervangen of gerepareerd. Expert Dakwerken voert altijd eerst een uitgebreide dakinspectie uit. Aan de hand van de bevindingen beginnen we met het vervangen van de bitumen dakbedekking. Is er sprake van een forse lekkage in de bitumen dakbedekking? Dan kunt u uiteraard ook gebruik maken van onze spoed service.

Bitumen dakbedekking kunt u ook laten vervangen wanneer u uw woning beter wilt isoleren. Dat is vooral raadzaam bij een verouderde dakbedekking of gedateerde woningen met platte daken. Ook bitumen kan na verloop van tijd poreus worden. Daardoor ontsnapt warme lucht van binnen naar buiten. De uitstekende isolatiewaarde van de nieuwe bitumen dakbedekking draagt bij aan de woningwaarde, maar ook aan een lagere energierekening.

Dak inspectie voor platte daken met bitumen

Wilt u schade en daklekkages voorkomen? Is er sprake van een kleine lekkage maar weet u niet wat de oorzaak is? Dan is het verstandig om een dak inspectie te laten uitvoeren door Expert Dakwerken. Wij controleren de staat van het dak en de dakbedekking. Ook kunnen problemen in een vroeg stadium worden gedetecteerd en gerepareerd. Zo voorkomt u grotere schade of lekkages aan platte daken welke kan uitmonden in een flinke kostenpost.

Vrijblijvende offerte aanvragen bitumen dakbedekking

Heeft u een plat dak en wilt u de bitumen dakbedekking laten vervangen? Heeft u last van een daklekkage of wilt u de staat van uw platte dak vakkundig laten controleren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor het vervangen of repareren van bitumen dakbedekking.

Waarom Externdakwerken?

check_circleVrijblijvende offerte
check_circleSnelle service binnen 24 uur
check_circleProfessionele dakdekkers
check_circleBetrouwbare dakspecialist
check_circleVakkundige montage
check_circle Dakonderhoud en dakreparatie
check_circleDuurzame, betere materialen
check_circleSnelle service
check_circle 30 jaar ervaring
Wilt u weten wat onze klanten van ons vinden? Bekijk de reviews van onze klanten.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte voor uw dak?

Neem contact op Vraag offerte aan