Uw dakdekker in Leeuwarden voor professioneel dakonderhoud

Extern Dak & Timmerwerken is de betrouwbare dakspecialist die u helpt met het onderhoud aan uw dak. Met meer dan 15 jaar ervaring, uitstekend opgeleide vakmensen en een ware passie voor dakonderhoud zorgen wij ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw dak. Beschermd tegen weer en wind met zekerheid en zónder zorgen!

Dé dakdekker in Leeuwarden voor al uw dakwerkzaamheden

Of u nu last heeft van stormschade, of toe bent aan een professionele dakinspectie. Bij periodiek dakonderhoud, of uw dak isoleren volgens de nieuwste en meest effectieve methoden. Een simpele dakreparatie bij daklekkage of het vervangen van uw dakvorsten na het poreus worden van de oude cementspecie. Als ervaren dakdekker in Leeuwarden zorgt Extern Dak & Timmerwerken ervoor dat u zorgeloos door kunt met uw dag. Onze deskundige dakspecialisten zorgen dat alles weer goed komt, ongeacht welke dakwerkzaamheden er noodzakelijk zijn voor de betrouwbaarheid van uw dak.

Onze diensten op een rijtje 

Bent u nieuwsgierig naar welke werkzaamheden een dakdekker in Leeuwarden en omstreken zoal kan worden ingeschakeld? Wij klimmen uw dak op voor alle voorkomende vormen van onderhoud. Wij gebruiken hierbij enkel hoogwaardige en duurzame materialen om garant te staan voor een lange levensduur en topkwaliteit van uw dak. Onze belangrijkste diensten hebben we voor u op een rijtje gezet 

  • Nokvorsten herstellen of vervangen: Nokvorsten verbinden de punten van uw dak met elkaar. Deze half geronde dakpannen kunnen worden beschadigd door storm, poreus geworden cementspecie en slecht onderhoud. Als dakdekker in Leeuwarden beschikken wij over veel ervaring met het herstellen of vervangen van nokvorsten. Zo zorgen we dat uw dak waterdicht blijft en klaar is voor de toekomst. Met flexibele dakmortel is uw dak na een bezoekje van Extern Dakwerken uitstekend bestand tegen extreme weersomstandigheden. 
  • Lekkage verhelpen: Lekkage aan uw dak is ontzettend vervelend. De oorzaak voor lekkage moet snel worden gevonden en verholpen. Uw dakdekker in de regio Leeuwarden is snel ter plaatse en zorgt dat de lekkage wordt opgespoord en verholpen. Wij doen dit zo snel mogelijk, om uw houten constructie zo goed mogelijk te beschermen. Vanzelfsprekend vervangen wij hierbij zwak of verrot hout voor betere stabiliteit en het uitsluiten van lekkages in de toekomst.
  • Bitumen: Voor het platte dak van uw schuur of bungalow gebruiken we bitumen om waterdichtheid te garanderen. Een bitumen dak kan wel zo’n 40 jaar meegaan,afhankelijk van het materiaal en de hoeveelheid onderhoud. Extern Dakwerken zorgt als dakdekker in de regio Leeuwarden voor het plaatsen van bitumen daken, maar ook voor het onderhoud hiervan.
  • Optimaal isoleren van uw dak: Het isoleren van uw dak is ontzettend belangrijk. Bij slechte isolatie zijn de stookkosten hoger en bent u minder goed beschermd tegen weer en wind. Extern Dak & Timmerwerken staat voor u klaar met dakisolatie voor alle soorten daken. Naast een lagere energierekening zorgt u met een uitstekend geïsoleerd dak ook nog eens voor een beter milieu!
  • Periodiek, hoognodig óf preventief onderhoud: Hoe goed uw dak ook is gebouwd, onderhoud blijft essentieel. Wij adviseren om periodiek onderhoud te laten plegen. Is dit niet gebeurd, dan staan wij als dakdekker in Leeuwarden en omstreken natuurlijk voor u klaar om het nodige onderhoud te verzorgen wanneer dit hoognodig is. Gebarsten dakbedekking, kapotte dakpannen, groene aanslag, vogelnesten en kapotte nokvorsten worden door ons geconstateerd en verholpen. 
  • Kleine en grote reparaties: Is uw dak beschadigd, dan is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten repareren. De onderliggende isolatie en houtconstructie moeten beschermd worden tegen water. Daarom zorgt Extern Dak & Timmerwerken ervoor dat we al binnen 24 uur aanwezig zijn om uw dak te repareren. 
  • Zorgvuldige inspectie: Heeft u onlangs last gehad van stormschade, zijn de dakpannen oud en beschadigd of is er vervuiling op uw dak? Een zorgvuldige inspectie van onze vakmensen geeft u de antwoorden die u nodig heeft. Want door een inspectie tijdig uit te laten voeren kunt u schade voorkomen! 
    Vraag onze gratis dakinspectie aan en wij voeren deze binnen 24 uur uit. Voorkomen is immers altijd beter dan lekkage.
  • Verhelpen van stormschade: Ook bij stormschade kunt u rekenen op ons! Binnen 24 uur zijn wij ter plaatse en herstellen wij eventuele schade aan uw dak, ook na de meest hevige storm.

Dakdekker Leeuwarden: Bij ons bent u aan het juiste adres 

Of het nu gaat om inspectie, onderhoud, reparatie of isolatie van uw dak, onze vakmannen staan voor u klaar. Is er sprake van lekkage of andere schade? We bieden ook een spoedservice aan waarbij we de schade binnen 24 uur herstellen. Daarnaast kenmerkt onze werkwijze zich door maatwerk, compleet advies en de mogelijkheid tot een vrijblijvende dakinspectie. Deze combinatie leidt niet alleen tot een hogere kwaliteit en tevredenheid, maar zorgt ook voor eerlijke tarieven.

Wij voeren onze diensten uit in alles rondom Deventer, dit betekent dus ook onder andere Zwolle, Apeldoorn, Zutphen en zelfs Leeuwarden.

Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact op.

Waarom Externdakwerken?

check_circleVrijblijvende offerte
check_circleSnelle service binnen 24 uur
check_circleProfessionele dakdekkers
check_circleBetrouwbare dakspecialist
check_circleVakkundige montage
check_circle Dakonderhoud en dakreparatie
check_circleDuurzame, betere materialen
check_circleSnelle service
check_circle 30 jaar ervaring
Wilt u weten wat onze klanten van ons vinden? Bekijk de reviews van onze klanten.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte voor uw dak?

Neem contact op Vraag offerte aan