Stormschade aan het dak snel laten herstellen

Het dak van uw woning omslaat een grote oppervlakte. Deze is gevoelig voor stormschade. Bijvoorbeeld door afgewaaide nokvorsten of takken die de dakbedekking beschadigen. Als gevolg daarvan kan er een daklekkage ontstaan. Meestal omdat het dakbeschot bloot komt te liggen door kapotte dakpannen, beschadigd bitumen, dakbedekking of dakleer. Om hoge kosten en meer schade te voorkomen, moet stormschade met spoed verholpen worden.

Snel handelen bij stormschade is noodzakelijk. Na het uitvoeren van een grondige dakinspectie repareren we eerst de grootste schade. Dat geldt ook voor daklekkages. Met een noodreparatie kan de meeste gevolgschade in én buiten de woning worden voorkomen. Dit zal tevens een eerste vereiste zijn van uw verzekeringsmaatschappij. Vervolgens wordt de stormschade vakkundig en professioneel gerepareerd door Extern Dakwerken.

Spoedservice bij stormschade aan daken

Nadat de ergste schade is gerepareerd maken we een uitgebreid rapport op van de stormschade en de gevolgschade herstelt moet worden. Dit rapport bevat de bevindingen inclusief de foto’s en een uitgebreide offerte. Deze kunt u direct doorspelen naar uw verzekeraar. De schade uitkering hoeft op deze manier geen vertraging op te lopen.

Is er schade ontstaan aan uw dak na harde wind of storm? Maak dan gebruik van de spoedservice van Extern Dakwerken. Wij herstellen de schade binnen 24 uur. Spoedreparaties zijn zeker noodzakelijk wanneer er sprake is van een daklekkage door stormschade. Een vrijblijvende offerte aanvragen voor een dakinspectie of dakreparatie kan natuurlijk ook. Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden na stormschade.

Waarom Externdakwerken?

check_circleVrijblijvende offerte
check_circleSnelle service binnen 24 uur
check_circleProfessionele dakdekkers
check_circleBetrouwbare dakspecialist
check_circleVakkundige montage
check_circle Dakonderhoud en dakreparatie
check_circleDuurzame, betere materialen
check_circleSnelle service
check_circle 30 jaar ervaring
Wilt u weten wat onze klanten van ons vinden? Bekijk de reviews van onze klanten.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte voor uw dak?

Neem contact op Vraag offerte aan